Организиране на тържества

Ако търсите уютно и комфортно място, където Вашето дете да се почувства специално на Рождения си ден, а Вие родителите искате да сте част от  това прекрасно събитие, Заповядайте при нас!

Парти клуб „ИВАЙЛА” е прекрасно място, за да отпразнувате Вашият семеен празник  през почивните дни - Рожден ден, Погача, Кръщене и други. Разполагаме и с прекрасна лятна тераса с кафе-бар, двор с барбекю на въглища, безжичен интернет и възможност за наблюдение на децата чрез видеокамери.

• Организиране на Коледно/Фирмено/Тематично парти по Ваш избор.

За да организираме Рожденият ден или друг празник на Вашето дете първо трябва да направите резервация. Резервирането на дата и час се извършва на място в парти клуб „Ивайла” след капариране на сумата от 50 лева.

Резервацията по телефона важи до 3 дена от потвърждаването й, а след това трябва да ни посетите, за детайлни уточнения и получаване на покани. За да не Ви разочароваме, преди да посетите клуб „Ивайла” ни се обадете, за да Ви информираме за заетостта на клуба.

Организирането на детски празник при нас се осъществява чрез наемане на  клуба, т.е. мястото е от нас, а всичко останало от Вас. Цената за два часа е 300 лв. до 15 деца, а Вие можете да дойдете 30 мин. преди обявеният час, за подготовка. Храната трябва да бъде предварително аранжирана и подредена в подходящи плата, готови за сервиране. Възможно е това да стане и от предният ден, тъй като подготовката и украсата изискват време. Има опция за съдействие от наша страна за торта/сладкарница Лагуна/, външен аниматор и кетъринг по Ваш избор.

При възможност от наша страна може да удължите престоя си на 30/60 мин., съответно за 70/100 лв.