За клуб "Ивайла"

История

Детски парти клуб „Ивайла” е открит в края на 2011 г. с основна дейност Организиране на детски рождени дни и всякакви семейни тържества и  почасов престой на малки и големи деца. Предвид Ковид обстановката и недостиг на подобни места за най-малките деца, с много желание и вдъхновение това лято беше преоборудван.  От м. септември клуб „Ивайла” ще посрещне своите най-малки приятели и ще предлага целогодишен целодневен и полудневен престой за дечица на възраст от 1 до 3 г., както и организиране на детски тържества на деца от 0-5 годинки. Капацитетът на клуба е до 10 дечица за целодневен престой и до 15 дечица за Рожден ден.

Клуб „Ивайла” се намира в кв. „Изток” на тиха и спокойна уличка, срещу малък парк с възможност за паркиране. Разполага с две просторни, обезопасени и съвременно оборудвани зали за игра, кът за хранене и отделна стая за отдих, прекрасна лятна тераса и двор за игра. За родителите предлагаме безжичен интернет, уютен кафе-бар и възможност за наблюдение на децата чрез видеокамери, когато се провежда детско парти.

От Вас очакваме желание да ни се доверите, за да може да го оцените!

Мария ГАЛОВА - собственик и управител на клуб  "Ивайла"

Обожавам децата, което ме провокира да вложа въображение и много енергия да го създам, за да правя, каквото обичам. Имам вече пораснала дъщеря, но от 12  години имам и шанса да предавам любовта и обичта си и към всички сладки мъници, чиито родители ми се довериха. Няма нищо по-хубаво от детските усмивки и желанието на родителите отново да празнуват в клуб „Ивайла”, да организират поредното Коледно парти или да оставят отново децата да се забавляват.  Дългогодишният ми опит показва, че  децата са различни, а търпението и правилният подход към всяко едно от тях са изключително важни за тяхното ранно развитие в правилната посока.

Щастлива съм, че покрай децата срещнах и страхотни родители, които са мои добри приятели. Това е изключително важно за мен, което ме стимулира да предприемам нови инициативи .....

С Гого и Коко

 

С Мони

 

С Иван

 

С Кати