Рожден ден

Парти клуб „ИВАЙЛА” е прекрасно място, за да отпразнувате Вашият семеен празник  през почивните дни - Рожден ден, ПогачаКръщене и други.

Разполагаме и с прекрасна лятна тераса с кафе-бар, двор с барбекю на дърва, безжичен интернет и възможност за наблюдение на децата чрез видеокамери.

Организиране на Коледно/Фирмено/Тематично парти по Ваш избор.

За да организираме Рожденият ден или друг празник на Вашето дете първо трябва да направите резервация. Резервирането на дата и час се извършва на място в парти клуб „Ивайла” след капариране на сумата от 50 лева.  Резервацията по телефона важи до 3 дена от потвърждаването й, а след това трябва да ни посетите, за детайлни уточнения и получаване на покани. За да не Ви разочароваме, преди да посетите клуб „Ивайла” ни се обадете, за да Ви информираме за заетостта на клуба.

Организирането на детски празник при нас се осъществява чрез наемане на  клуба, т.е. мястото е от нас, а всичко останало от Вас. Цената за два часа е 300 лв., а Вие можете да дойдете 30 мин. преди обявеният час, за подготовка. Храната трябва да бъде предварително аранжирана и подредена в подходящи плата, готови за сервиране. Има опция за съдействие за торта/сладкарница Лагуна/, външен аниматор  и кетъринг. При възможност от наша страна може да удължите престоя си на 30/60 мин., съответно за 70/100 лв.