Организиране на детски рожден ден Печат Е-поща

PC124376

За да организираме Рожденият ден или друг празник на Вашето дете първо трябва да направите резервация. Резервирането на дата и час се извършва на място в парти клуб „Ивайла” след капариране на сумата от 50 лева. Резервацията по телефона важи до 3 дена от потвърждаването й, а след това трябва да ни посетите, а ние да Ви предложим най-подходящото за Вас и да Ви раздадем покани. За да не Ви разочароваме, преди да посетите клуб „Ивайла” ни се обадете, за да Ви информираме за заетостта на клуба, за да може да получите необходимото внимание и съдействие при избора Ви.

Организирането на Детски рожден ден може да се осъществи, както следва:

1.Организиране на рожден ден, като използвате предложените от нас готови пакети, в зависимост от броя на Вашите гости. В тях се включва всичко необходимо за провеждането на Рожден ден, с изключение на напитки за възрастните. При избор на пакет за 15 деца, имате възможност да внесете допълнително плата или напитки, без такса.

2.Организиране на рожден ден  като наемете клуба – подходящо за над 10 деца и когато предпочитате Вие сами да избирате кетъринга от нашето меню. Наемът на клуба за 2 часа е 130 лв., а за 3 часа -180 лева. Цената включва използването на атракционите и базата на клуба само от Вас и Вашите гости, празнична украса и покани. В цената не са включени храна и напитки. Ако  желаете, може да изберете Тематично парти или Парти с любим герой, както и костюми и аксесоари за празнуващите деца. Бихте могли да поръчате детско меню, според броя на децата и кетъринг за родителите от меню за възрастни. Детското меню се поръчва предварително и може да бъде променяно до 24 часа преди празника. Ако не желаете такова, може да изберете предпочитани от Вас плата от предлаганото от нас меню, а напитките се заплащат допълнително и не се включени парти артикули, подаръци и др. от  детското меню. При внасяне на торта, плата или напитки се заплаща такса от 10 лв.

3.Организиране на рожден ден при отворени врати – подходящо е за до 5-6 деца. В този случай няма празнична украса и клубът не се ангажира само за Вас и е отворен за други деца и родители. Цената е 6 лв. на дете за 1 час, а торта, детско меню и кетъринг за родителите се заявяват преварително. Има такса за внасяне на торта, плата или напитки.

4. Организиране на рожден ден  при наемане само на клуба, т.е.  мястото е от нас, а всичко останало от Вас. Цената е 100 лв. на час. Храната трябва да бъде предварително аранжирана и подредена в подходящи плата, готови за сервиране. 

При възможност от наша страна може да удължите престоя си за 30 мин. /40 лв./ и 60 мин./50 лв./

 

P9273825

PC123246

P1064825

P5203634

P9273824